Aranžmani

Andrićgrad

Na Drini ćuprija Etno selo koje vredi posetiti, uz obilazak čuvenog mosta i ručak u Višegradu!

Rezervišite aranžman

Andrićgrad ili kako ga još nazivaju Kamengrad, na ušću reka Drine i Rzave u Višegradu, poseduje gradsko pozorište, bioskop, gradsku upravu, Andrićevu gimnaziju, crkvu, spomen kuću čuvenog nobelovca Ive Andrića.

Polazak je planiran nakon doručka ili prema dogovoru grupe. Put od našeg kampa do Višegrada trajaće oko sat i po. Nakon dolaska u grad, pored obilaska znamenitosti grada, obilazimo i čuveni most Na Drini ćuprija, zatim Andrićgrad. Dobijate slobodno vreme za samostalno razgledanje i sopping. Ručak će biti organizovan u dogovoreno vreme grupe u Višegradu. Nakon čega se u dogovoreno vreme nalazimo na dogovorenom mestu i krećemo nazad ka našem kampu.

Plan aranžmana

1
dan

Jutro: Polazak
Polazak je planiran nakon doručka ili prema dogovoru grupe.

Pre podne: Obilazak Andrićgrada i znamenitosti
Put od našeg kampa do Višegrada trajaće oko sat i po. Nakon dolaska u grad, pored obilaska znamenitosti grada, obilazimo i čuveni most Na Drini ćuprija, zatim Andrićgrad. Dobijate slobodno vreme za samostalno razgledanje i sopping.

Posle podne: Ručak u Višegradu i povratak u kamp
Ručak će biti organizovan u dogovoreno vreme grupe u Višegradu. Nakon čega se u dogovoreno vreme nalazimo na dogovorenom mestu i krećemo nazad ka našem kampu.

Napomene:

Za realizaciju ovog programa minimalan broj učesnika je 4 ili se možete priključiti postojećoj grupi

Rezervišite aranžman