Aranžmani

Izlet u Sarajevo

Izlet u glavni grad Bosne i Hercegovine!

Rezervišite aranžman

Plan aranžmana

1.
dan

Doručak i jutarnja kafa u rafting kampu do 8:30.

Polazak za Sarajevo u 9:00.

Dolazak u Sarajevo oko 11:00.

Obilazak Baščaršije do 13:00 - stara sarajevska čaršija izgradjena u XV veku.

Vožnja od Baščaršije do Ilidže - 14:00.

Termalna rivijera Ilidža je turističko-ugostiteljski objekat koji poseduje otvorene i zatvorene bazene.

Zatvorenu rivijeru predstavljaju dve povezane kupole, gde se nalaze bazeni nepravilnih oblika sa preko 1000m2 vodenih površina, sa mnogobrojnim sadržajima kao što su vodene pećine, drvo doživljaja, brza reka, masažna sedišta, džet masažeri i drugi. Dubina vode na svim djelovima je 1,5m. Temperatura vode u bazenima se kreće od 30 do 340 stepena.

Bazeni letnje rivijere obuhvataju 4600m2 vodenih površina i na njma se nalaze brza reka, masažna sjedišta, džet masažeri, Whirpool-i, tobogani, ali i animacija na suvom u vidu trampolina, ping-ponga i dečijih autića. Najveća atrakcija na otvorenim bazenima je valovni bazen koji pruža užitak pravih morskih valova. Temperatura vode se kreće oko 290 stepeni.

Oko 16:00 završetak posete termalnoj rivijeri.

Ručak u Istočnom Sarajevu.

Dolazak u rafting kamp u večernjim satima.

Napomene:

  • Cene programa su okvirne i variraju u zavisnosti od broja učesnika, broja stručnog vođstva, vrstama menija i svim ostalim elementima koji utiču na prilagođavanje konkretnim potrebama i željama svakog pojedinačnog klijenta
  • Poneti peškir (ubrus), papuče - muškarci kupaće gaćice, a devojke kostime
  • Sredstva za ličnu higijenu - kremu za zaštitu od sunca i komaraca
  • Fotoaparate i kamere
  • Minimum za realizaciju aranžmana je 4 osobe
  • Dobro raspoloženje :)
Rezervišite aranžman

Lokacija

Kamp se nalazi 25 km od Foče na samom graničnom prelazu Šćepan Polje u Crnoj Gori, na putnom pravcu Foča - Šćepan Polje - Plužine - Nikšić - Podgorica - Budva.

U Foču ne ulazite, nego nastavljate pravo 3,5 km do raskrsnice za Sarajevo, a Vi vozite levo preko mosta na reci Bistrici i odvajate se za Nikšić i Trebinje. Vozite se 600 m do sledeće raskrsnice pored koje se nalazi benzinska pumpa "Nešković".

Pravo, put Vas vodi za Tjentište i Trebinje, a Vi skrećete levo preko mosta na reci Drini i posle 80 m nailazite na rakrsnicu gde vas put levo vraća u Foču, a Vi se odvajate desno uz blagu uzbrdicu pored osnovne škole prema Šćepan Polju 20 km.