Aranžmani

Izlet u Sarajevo - Sarajevski ćevapi u Baščaršiji

Grad Nadrealista, Zabranjenog pušenja, Kusturice i Bregovića

Rezervišite aranžman

Sarajevo, glavni grad Bosne i Hercegovine i njen najveći urbani, kulturni i ekonomski centar. Grad od 275.000 stanovnika, prepun istorijskih i kulturnih znamenitosti koje ćemo imati da priliku da obiđemo tokom ovog celodnevnog izleta.

Polazak je planiran nakon doručka ili prema dogovoru grupe. Put od našeg kampa do Sarajeva trajaće oko sat i po. Nakon dolaska u grad, pored obilaska znamenitosti grada, obilazimo i čuvenu Baščaršiju, dok će nam Sarajevski ćevapi biti obavezna stanica kada je ručak u pitanju. Dobijate slobodno vreme za samostalno razgledanje i sopping. Nakon čega se u dogovoreno vreme nalazimo na dogovorenom mestu i krećemo nazad ka našem kampu

Plan aranžmana

1
dan

Jutro: Doručak i polazak
Polazak je planiran nakon doručka ili prema dogovoru grupe. Doručak će biti poslužen u našem Grand kampu Tara, i sastojaće se od domaćih specijaliteta od lokalnih sastojaka.

Pre podne: Obilazak Sarajeva, ručak, razgledanje i šoping
Put od našeg kampa do Sarajeva trajaće oko sat i po. Nakon dolaska u grad, pored obilaska znamenitosti grada, obilazimo i čuvenu Baščaršiju, dok će nam Sarajevski ćevapi biti obavezna stanica kada je ručak u pitanju. Dobijate slobodno vreme za samostalno razgledanje i sopping.

Posle podne: Povratak
Nakon obilaska grada, ručka i slobodnog vremena za samostalno razgledanje i sopping, nalazimo se u dogovoreno vreme na dogovorenom mestu i krećemo nazad ka našem kampu.

Napomene:

  • Za realizaciju ovog programa minimalan broj učesnika je 4 ili se možete priključiti postojećoj grupi
  • Individualni troškovi učesnika nisu uračunati u cenu
Rezervišite aranžman