Aranžmani

Jeep Safari kroz nacionalni park Sutjeska

Jeep safari kroz nacionalni park Sutjeska i kupanje u Orlovačkom jezeru i hiking Zelengorom

Rezervišite aranžman

Izlet Nacionalni park Sutjeska traje ceo dan, to je dan pun aktivnosti u prirodi. Polazak je planiran nakon doručka.

Na put do Orlovačkog jezera idemo Jeep safarijem jer ćemo nailaziti na raznovrsne terene, uske i široke puteve koje je moguće savladati samo ovakvim terencima. Ovo jezero je najlepše jezero na Zelengori, razgledaćemo i uživaćemo u netaknutoj prirodi koja krasi ovu, ali i okolne planine.

Kupanje u jezeru je moguće u zavisnosti od doba godine. Pored ove, biće još par zaustavljanja na kojima ćete čuti neverovatne priče od naših vodiča.

Preporučujemo vam planinarenje na vrh Zelengore odakle možete videti fantastične pejzaže i napraviti neverovatne fotografije. Za uspon je potrebno oko sat vremena, isto toliko i za spust. Tokom izleta biće obezbeđeni lunch paketi ili ručak u prirodi.

Nakon celodnevnog izleta sledi povratak u naš kamp gde vas čeka večera.

Plan aranžmana

1
dan

Jutro: Departure
Izlet Nacionalni park Sutjeska traje ceo dan, to je dan pun aktivnosti u prirodi. Polazak je planiran nakon doručka.

Pre podne: Jeep safari, Orlovačko jezero i kupanje
Na put do Orlovačkog jezera idemo Jeep safarijem jer ćemo nailaziti na raznovrsne terene, uske i široke puteve koje je moguće savladati samo ovakvim terencima. Ovo jezero je najlepše jezero na Zelengori, razgledaćemo i uživaćemo u netaknutoj prirodi koja krasi ovu, ali i okolne planine. Kupanje u jezeru je moguće u zavisnosti od doba godine. Pored ove, biće još par zaustavljanja na kojima ćete čuti neverovatne priče od naših vodiča.

Posle podne: Planinarenje i povratak u kamp
Preporučujemo vam planinarenje na vrh Zelengore odakle možete videti fantastične pejzaže i napraviti neverovatne fotografije. Za uspon je potrebno oko sat vremena, isto toliko i za spust. Tokom izleta biće obezbeđeni lunch paketi ili ručak u prirodi. Nakon celodnevnog izleta sledi povratak u naš kamp gde vas čeka večera.

Napomene:

  • Detaljan jelovnik za aranžmane u koje je uključen obrok, možete pogledati ovde
  • Prethodno iskustvo nije potrebno
  • Za realizaciju ovog programa minimalan broj učesnika je 4
  • Zadržavamo pravo procene spremnosti učesnika
Rezervišite aranžman