Aranžmani

Kanjoning Hrčavka

Jedan od najlepših kanjona na tromedji Srbije, Bosne i Crne Gore

Rezervišite aranžman

Dobrodošli u Nacionalni park Sutjeska. Ovog puta organizujemo za Vas zlet do divljeg kanjona Hrčavke u Nacionalnom parku Sutjeska. Ovaj kanjon najveće pritoke Sutjeske je divlji i posljednji osvojeni kanjon u Evropi. Nalazi se u nacionalnom parku Sutjeska, okružen prirodnim rezervatom Perućica, planinom Maglić kao i Zelengorom. Kanjon Hrčavke do skoro nije bio otvoren za posete u komercijalne svrhe i nešto je zahtevniji od ostalih, pa se preporučuje učesnicima koji su u boljoj fižičkoj kondiciji. Izlet se može organizovati između doručka i ručka ili ručka i večere.

Uz segmente alpinizma, skokovi niz prirodne vodopade, i mnoge druge atrakcija čekaju nas na putu kroz kanjon. Prelazimo oko 13 km za 5 do 6h efektivno u zavisnosti od spremnosti i kondicije grupe. Tokom ekspedicije praviće se povremene pauze za fotografisanje i predah u prirodi.

Na izlet se ide našim terenskim vozilima sa stručnim vodičem koji je sa vama od samog početka do kraja. Koji će vam prezentovati opšta pravila bezbednosti kao i uputstva ponašanja prilikom kanjoninga. Takođe biće vam podeljena sva neophodna oprema koja će ovu avanturu učiniti bezbednom i prijantnom.

Izlet je predviđen za realizaciju između dva obroka. Tako da se može organizovati između doručka i ručka ili ručka i večere.

Nakon zavšetka izleta, idemo ka našim vozilima, sledi presvlačenje u suvu garderobu i povratak ka našem kampu.

 

Plan aranžmana

1
dan

Destinacija: Hrčavka
Polazak: Grand Kamp Tara
Vreme Polaska: 9h
Vreme Povratka: 14 ili 15h

Napomene:

Za one koji žele samo da koriste izlet van nasih ostalih aranžmana, dva obroka su uračunata u cenu.

Rezervišite aranžman