Aranžmani

Kanjoning Nevidio

Posetite poslednji osvojeni kanjon u Evropi

Rezervišite aranžman

Jednodnevni aranžman, najčešće se kombinuje sa drugim aranžmanima iz naše ponude. Kanjon Nevidio je dosta popularan kanjon za komercijalni kanjoning i veoma je tražen aranžman od strane naših gostiju. Osvojen je tek 1965. godine.

Neke od srmih vodenih kaskada i penušavih bukova Komarnice moguće je savladati jedino skokom u hladnu uzburkanu vodu, čija maksimalna temperatura u letnjem periodu iznosi od 5 do 10 °C ili spustom uz pomoć užadi niz mokre i klizave stijene.

Kanjon Nevidio je mesto nesvakidašnje lepote. Sam naziv „Nevidio“, u značenju „nikada viđen“ sugeriše da je u pitanju neviđena prirodna atrakcija. Kanjon je napravila mala reka Komarnica napravila između obronaka planina Durmitora i Vojnika. U nastavku pogledajte slike koje govore više od reči.

Plan aranžmana

1
dan

Jutro: Polazak
Doručak do 08h. Doručak će biti poslužen u Grand kampu Tara i sastoji se od tradicionalnih lokalnih specijaliteta. Postoji mogućnost posebnog menija za vegane, vegetarijance i posni meni.

Pre podne: Kanjoning
Polazak našim terenskim vozilima u pravcu kanjona Nevidio. Po dolasku na početnu tačku presvlačimo se u kompletnu opremu za kanjoning i nakon brifinga ulazimo u kanjon. Prolazak kroz kanjon traje oko 3-4h zavisno od broja učesnika kao i od fizicke spremnosti učesnika.. U kanjonu savladavamo prepreke, uz skokove niz prirodne vodopade i puno drugih atrakcija. Predviđene su i pauze za predah, fotografisanje. Po izlasku iz kanjona, povratak do vozila. Presvlačenje u suvu garderobu.

Posle podne: Povratak u kamp
Nakon kanjoninga odmah nas čeka organizovan ručak u nacionalnom restoranu u neposrednoj blizini kanjona. Povratak u Grand kamp Tara. Završetak aranžmana.

Napomene:

Destinacija: Nevidio

Polazak: Grand kamp Tara

Vreme Polaska: 9h

Vreme Povratka: 13h

Dress Code: Sportska garderoba. Oprema je obezbedjena.

Rezervišite aranžman