Aranžmani

Napravite sami svoj program!

Novo!

Rezervišite aranžman

Vi pravite razne kombinacije programa po Vašim željama, a u skladu sa našim mogućnostima.

Rafting kraća deonica, rafting celim tokom Tare, izleti u prašumu, kampovanje na Trnovačkom ili Orlovačkom jezeru su samo neke od mogućnosti koje možete kombinovati.

Za ovaj program minimum trajanja je tri dana, a dužina trajanja nije ograničena.

Najmanji broj za ovaj aranžman je 5 osoba.

Cena po dogovoru.

Rezervišite aranžman

Lokacija

Rafting kamp "Kalista" nalazi se na samoj obali reke Drine u dolini Bastasi. U Foču ulazite skretanjem levo na most preko Drine. Nakon prelaska skrećete (prvo moguće) desno prema Šćepan Polju i Nikšiću. Nakon 4 km dolazite do raskrsnice gde glavni put odlazi desno, a Vi nastavljate pravo uz blagu uzbrdicu.

Tu su putokazi za kanjon Tare i rafting kamp Bastasi. Dalje se vozite uzanim asfaltnim putem koji vijuga uz reku Drinu. Pored puta sa desne strane su male table koje označavaju kilometre. Nakon što prođete 14-ti kilometar nailazite na putokaz (tabla - Rafting centar Bastasi) i tu skrećete desno dole.

Uzani asfaltni put nakon otprilike 400 m prelazi u zemljani i skreće udesno za skoro 180 stepeni. Nastavljate vožnju tim putem. Prolazite pored nekoliko rafting kampova koji su Vam sa leve strane i na kraju sa leve strane nalazi se rafting kamp "Kalista".