O nama

Upoznajte nas

Zdravo, avanturisto! Ili avanturistkinjo? :)

Konačno si odlučio/la da deo svog vremena posvetiš upoznavanju sa nama?

Sjajno! :)

Dozvoli nam da se predstavimo.

Mi smo ekipa RaftingKampovi, koja je istoimeni sajt osnovala ne tako davne 2016. godine, sa ciljem da na jednom mestu možeš pronaći najpopularnije rafting kampove u ovom delu Balkana.

Trenutno sarađujemo sa 11 rafting kampova iz Foče, koji organizuju preko 140 različitih aranžmana.

Rafting kampove vode ljudi koji se raftingom bave dugi niz godina i od kojih uvek možeš da očekuješ domaćinsku dobrodošlicu. Svaki rafting kamp je na svoj način poseban i svaki nudi različite aktivnosti, a na tebi je da odlučiš koji ćeš da posetiš sa svojom ekipom.

Bez obzira da li uživaš u mirnoj prirodi, brzoj vodi, uzbudljivom planinarenju ili, pak, opuštenim šetnjama, ovde možeš pronaći sve to! Zameni ulice šumama, puteve rekama i penjanje uz stepenice planinarenjem. Povedi svoju ekipu u avanturu i provedite se kao nikada do sada!

Ukoliko želiš da se detaljnije informišeš, kontaktiraj nas, ili putem telefona ili putem mejla. Tu smo da pomognemo i da rešimo sve nedoumice koje imaš.

Za kraj, drago nam je što si nas malo bolje upoznao/la, ali veruj nam, najbolje ćeš nas upoznati kada doživiš fenomenalno iskustvo u nekom od naših rafting kampova.

Uživaj! :)

Kontakt