Smeštaj

Rafting kamp "Grand Tara"

Rafting kamp Grand Tara nalazi se 20 km uzvodno od Foče, pored ušća reka Tare i Pive gde se rađa reka Drina. Okružen je prelepim planinama – Vučeva, Maglića, Vukuše, Pliješa, Zelengore.

Rezervišite smeštaj

Kapacitet kampa je 85 kreveta raspoređenih u novim sobama sa kupatilima, višekrevetnim bungalovima sa kupatilima i dvokrevetnim bungalovima. Kamp je pet friendly, vaši ljubimci su više nego dobrodošli.

Kamp ima saunu od 30 m2 sa tuš kabinama i toaletima, koja vas dočekuje posle uzbudljivog raftinga. Takođe dok se odmarate obezbeđena je igraonica na otvorenom za najmlađe. Kamp poseduje teren za odbojku.

U okviru kampa je restoran poluotvorenog tipa od 170 m2 sa vrhunskom domaćom kuhinjom. Kamp ima wirelles internet. To vam ujutro, uz vruće projice, domaći hleb i pršut, kao i nezaobilazni kajmak i sir iz katuna sa visine preko 1000 m, pruža neponovljiv osećaj dok prelistavate svoju elektronsku poštu i spremate se u jednu od nezaboravnih avantura koje vam ova priroda pruža. Dok ćete tokom dana osetiti miris jagnjetine ispod sača, ražnja, ili pastrmke, a u kome možete naručiti i divljač i vegeterijanski meni.

U kampu Grand Tara poštuju se sva pravila koja vašu bezbednost stavljaju na prvo mesto. Tako na splavarenju dobijate specijalna odela, kacige za rafting i svu neophodnu opremu.

Ljubitelji šetnje i biciklizma imaju nebrojano mnogo izbora, od planinarenja, obilaska jezera koja se prostiru na tri nacionalna parka.
Šta drugo reći osim – ne propustite!

Vaš kamp Grand Tara

Rezervišite smeštaj

Aranžmani smeštaja Rafting kamp "Grand Tara"

3dana+2spusta - Radni dani

Rafting
3 dana i 2 noćenja

Trodnevni aranžman sa dva spusta – radnim danima Maksimalna rafting avantura u samo tri dana, uz posebni popust za radne dane.

Saznajte više
Cena od: 95 EUR

Andrićgrad

Izleti
Foto-safari
1 dan

Na Drini ćuprija Etno selo koje vredi posetiti, uz obilazak čuvenog mosta i ručak u Višegradu!

Saznajte više
Cena od: 50 EUR