Smeštaj

Rafting kamp "Highlander"

Vreme je da ostanete bez daha od ogromne količine adrenalina i iskusite bar na kratko život jednog gorštaka.

Rezervišite smeštaj

Rafting kamp "Highlander" nalazi se na 20 kilometara od Foče i na svega 5 kilometara od graničnog prelaza Šćepan Polje, između Bosne i Hercegovine i Crne Gore. Okružen je grabovom šumom i nalazi se na atraktivnoj lokaciji, na desnoj strani reke Drine.

Destinacija kampa je idealna za odlazak na rafting, planinarenje, pešačenje, biciklizam ili pecanje. Polazna je tačka za obilazak Nacionalnog parka "Sutjeska" i Nacionalnog parka "Durmitor". Planinski vrhovi Maglić, Durmitor, Bioč i Zelengora, samo su neki od vrhova koji se nalaze u blizini rafting kampa. Tu su i jezera Zelengore, tačnije devet jezera, kao i prašuma Perućica i vodopad Skakavac visine 98 metara.

Ovaj rafting kamp predstavlja pravu oazu mira u netaknutoj prirodi, a ujedno i odličnu destinaciju za avanturu, koja pruža potpuno stapanje sa prirodom i uživanje u svim njenim čarima.

Vreme je da odmor provedete u harmoniji sa prirodom, da u svoju sumornu svakodnevnicu uvrstite par nezaboravnih dana u prelepom prirodnom okruženju, a gradsku vrelinu zamenite svežim vazduhom i jutarnjom rosom. Vreme je da uživate u miru i tišini. Vreme je da ostanete bez daha od ogromne količine adrenalina i iskusite bar na kratko život jednog gorštaka.

U sumrak dana zaboravite na brige, isključite Internet i uživajte pod zvezdanim nebom. Uz žubor Drine i logorsku vatru rafting kampa "Highlander" šta god da pomislite, znajte da "čuda, zapravo, ne krše zakone prirode" i uživajte! :)

Rezervišite smeštaj

Aranžmani smeštaja Rafting kamp "Highlander"

Lokacija

Rafting kamp "Highlander" se nalazi na magistralnom putu Foča - Nikšić, tačnije na 20 km udaljenosti od Foče, u pravcu Crne Gore i na 5 km pre graničnog prelaza Šćepan Polje - Hum (Bosna i Hercegovina - Crna Gora).