Smeštaj

Rafting kamp "Ivona"

Večeri su planirane za prijatna druženja uz vatru, pored vrhunske hrane i pokoju dobru kapljicu rakije ili nekog domaćeg vina.

Rezervišite smeštaj

Rafting kamp "Ivona" nalazi se u živopisnoj dolini reke Drine sa njene desne strane. Drina je u svom gornjem toku planinska reka, pa smo tu odlučili da napravimo kamp. Graničinmo se sa dva nacionalna parka, "Sutjeskom" i "Durmitorom", neposredno ispod Vučeva. Geografski gledano, nalazimo se 20 kilometara jugoistočno od Foče, na putu ka Crnoj Gori.

Raspolažemo sa 24 bungalova ukupnog kapaciteta za 90 osoba. Bungalovi su veličine za dve do šest osoba, sa uvek čistom posteljinom (nisu vam potrebne vreće za spavanje). Pored bungalova raspolažemo sa mokrim čvorom i tuševima, koji su u svakom trenutku dobro održavani i besprekorno čisti.

Restoranski deo je opremljen sa dovoljno mesta za sve goste, delom za ognjište i naravno barom, gde se može naručiti dobra kapljica. Hrana se priprema u samom rafting kampu za sve prisutne goste koji su na pansionu, a može se naručiti i za one koji su u prolazu. Posedujemo vlastitu pekaru na drva u kojoj se pripremaju razni specijaliteti počevši od sača sa teletinom, jagnjetinom, prasetinom, zatim sirnica, zeljanica, burek, riba iz tanjirače i još mnogo toga.

Budući da smo u stalnom razvoju, veliki akcenat dajemo na hranu koja se sprema u našem rafting kampu. Obroci su bazirani na domaćim specijalitetima i sva hrana koju ćete dobiti u kampu je isključivo organskog porekla.

U rafting kampu je raspoloživ i Wi-Fi Internet.

Jako nam je stalo da su nam klijenti zadovoljni, pa zbog toga dajemo veliki akcenat na komoditet – svake godine dodamo nešto novo da bi i "stari" bili ponovo prijatno iznenađeni.

Pored bungalova za smeštaj po jako povoljnim uslovima izdajemo prostor za kampovanje, bilo da se radi o kamp kućicama ili šatorima. Takođe, u rafting kampu se mogu organizovati razna takmičenja, bilo da se radi o odbojci na travi, malom fudbalu i slično.

Večeri su planirane za prijatna druženja uz vatru, pored vrhunske hrane i pokoju dobru kapljicu rakije ili nekog domaćeg vina.

Posetite nas i uverite se sami! :)

Rezervišite smeštaj

Aranžmani smeštaja Rafting kamp "Ivona"

Lokacija