Smeštaj

Rafting kamp "Kanjon Tara"

Rafting, planinarenje i safari samo su neke od avantura koje Vas očekuju!

Rezervišite smeštaj

Rafting kamp "Kanjon-Tara" nalazi se na putu Foča-Šćepan Polje, tačnije 4 kilometra nizvodno od Šćepan Polja i 18 kilometara od Foče.

Rafting kamp "Kanjon-Tara" organizuje:

  • Rafting rekama Tarom i Drinom;
  • Planinarenje Zelengorom i Maglićem;
  • Safari kroz prašumu Perućicu;
  • Obilazak Trnovačkog i Orlovačkog jezera.

Rafting počinje iz mesta Brštanovica koje je udaljeno oko 25 kilometara uzvodno od kampa. Prevoz do Brštanovica vrši se kombijima ili džipovima. Pre ulaska u čamac i početka samog raftinga, dobijaju se kratka upustva o raftingu. Profesionalni vodiči na reci obučeni su da se snađu u svakoj nezgodnoj situaciji na vodi i da se brinu o vašoj bezbednosti. Rafting počinje kanjonom čija dubina dostiže i do 1300 metara i traje u zavisnosti od vodostaja - od 3 do 4 sata.

Za vreme raftinga možete da vidite mnoge lepote netaknute prirode, kao i lepote reke Tare i njenog kanjona. Ne zaboravimo da pomenemo da je Tara celim svojim tokom pitka, pa ne čudi njen nadimak - Suza Evrope. To što se može videti u kanjonu Tare teško je opisati. Osim mnogih biljnih i životinjskih vrsta, možete slušati brzake i bukove, osluškivati tišinu.

Ne propustite da udahnete punim plućima netaknutu prirodu!

Čitav kamp je urađen u etno stilu. Sadrži kolibice za spavanje i prelep restoran koji se nadvire na reku Drinu.

Kamp raspolaže sa 50 ležajeva u dvokrevetnim, trokrevetnim i četvorokrevetnim bungalovima, kojima se pridodaje veliki značaj u udobnosti i konfornosti. Pored bungalova, uz samu obalu reke Drine, nalazi se restoran kapaciteta od 100 mesta sa ognjištem za vatru u centru restorana.

Velika peščana plaza sastavni je deo kampa. Kupanje, sunčanje i uživanje na njoj uvek su dobrodošli. Za ljubitelje sporta tu su tereni za odbojku, fudbal, kao i reka Drina za ribolov i plivanje.

Tu su takođe večeri uz vatru. Druženje do kasno u noć uz logorsku vatru i muziku predstavlja jedan od najlepših odušaka koje vaše društvo možete iskusiti.

Kuhinja u kampu je tradicionalna. Hrana je strogo organska. Možete isprobati širok asortiman domaćih jela, jela ispod sača i jela sa roštilja, a možete čak i posmatrati naše kuvare dok sve to spremaju. Ukoliko je neko od posetilaca vegetarijanac, naši kuvari će Vam pripremiti odgovarujće obroke i na što bolji način ispuniti Vaše želje.

Domaća kuhinja i prijatna usluga uvek su tu za Vas! Uvek ćemo Vas uslužiti domaćinski i izaći ćemo u susret svim Vašim zahtevima.

Vidimo se na raftingu! :)

Rezervišite smeštaj

Aranžmani smeštaja Rafting kamp "Kanjon Tara"

Rafting + Jeep Safari

Rafting
Jeep Safari
Foto-safari
3 dana, 2 noćenja

Rafting rekama Tarom i Drinom i Jeep safari kroz Nacionalni park "Sutjeska".

Saznajte više
Cena od: 110 EUR