Smeštaj

Rafting Kamp "Tara 87"

Na divnoj livadi, među voćkama, nalaze se kućice u kojima Vam nudimo smeštaj.

Rezervišite smeštaj

Najnoviji, najmoderniji, najopremljeniji!

 

Sa ponosom možemo da Vas obavestimo da je ovo najmoderniji rafting kamp, sagrađen 2010. godine!

 

Rafting kamp "Tara 87" Nalazi se na udaljenosti od 20 kilometara od Foče, na ušću reke Tare u Drinu. Za smeštaj su obezbeđeni bungalovi i šatori, za one koji to žele. Za što lepši i udobniji boravak gostiju, izgradili smo i restoran u prelepom prirodnom ambijentu sa tradicionalnom pripremom hrane.

Na divnoj livadi, među voćkama, nalaze se kućice u kojima Vam nudimo smeštaj. Postoje dve vrste bungalova u našem kampu, oni koji dele zajedničko kupatilo i apartmani koji imaju lično kupatilo. Ukoliko imate želju, možete da spavate i u šatorima. Svi bungalovi imaju uvedenu struju, svetlo i utičnice. Takođe, svi kreveti poseduju posteljinu.

Na rafting ne možete da pođete bez adekvatne opreme koja će da Vas zaštiti i koja će Vam omogućiti da doživite rafting iskustvo na najbolji mogući način. Svaki gost mora da dobije neoprensko odelo i čizmice adekvatne veličine, prsluk i kacigu, a obučeni skiperi su tu da Vam pomognu tokom spusta.U blizini bungalova u kojima spavate sagradili smo veliki restoran. Dok jedete možedete da uživate u predivnoj prirodi koja Vas okružuje, a sa jednog dela terase se vidi i reka Drina. U kuhinji se sprema domaća hrana koja je karakteristična za ovaj kraj. Sve namirnice su sveže i od lokalnih dobavljača.Vidimo se! :)

Rezervišite smeštaj

Aranžmani smeštaja Rafting Kamp "Tara 87"

Lokacija

Rafting kamp "Tara 87" se nalazi na udaljenosti od 20 km od Foče, na ušću reke Tare u Drinu.