Smeštaj

Rafting Tara | Tri vodenice

Plovite najčistijom rekom Evrope. Posetite najstariju prašumu u Evropi.

Rezervišite smeštaj

Rafting kamp "Tri vodenice" postoji već duži niz godina. Nalazi se tik uz ušće reke Sutjeske u Drinu, na nekih 20 kilometara od Foče.

U naš rafting kamp dolaze ljudi željni opuštanja, punjenja baterija. Ljudi, koji žele spojiti odmor i rekreaciju. Ljudi, koji žele spojiti rafting rekom Tarom, najčistijom rekom na kontinentu, sa osvajanjem Maglića, najvišeg vrha Bosne i Hercegovine. Ljudi, koji žele skoknuti do Zelengore sa pregršt jezera (gorskih očiju) na njoj.

Kod nas dolaze oni koji se na prvi pogled zaljube u Trnovačko jezero - kako i ne bi kad je u obliku srca :) - ili, pak, avanturisti koji žele istražiti Perućicu, najstariju prašumu u Evropi, koja je svoj nadimak "Pluća Evrope" dobila jer poseduje preko 14.000 kvadratnih kilometara netaknute prirode i koja u svojim nedrima, pored raznovrsnog biljnog i životinjskog sveta krije i vodopad Skakavac visok 98 metara.

U našem rafting kampu postoje kamene vodenice, jedinstvene na ovoj regiji. Pored njih posedujemo mnoštvo bungalova sa dva, tri, četiri i šest ležajeva, a za parove smo spremili i drvene kućice za dvoje. Posedujemo ukupno 95 ležajeva.

Izaberite sami gde ćete zaspati, a mi Vam garantujemo da ćete se probuditi sveži i odmorni za izazove koje donosi novi dan.

Šta bi ste rekli ukoliko Vam kažemo da je naša hrana organska, domaća i sasvim prirodna?

Zavolećete našu čorbicu, koja se pamti kao predjelo. Obožavaćete kuvanu teletinu sa prilozima. Osvežićete se uz salatu iz naše bašte.

Ili ste možda više za specijalitete ispod sača? Pastrmku, ljipljana i sve to ispraćeno domaćim hlebom, pečenim krompirima i paprikama sa kajmakom.

Privlači li Vas miris uštipaka u kombinaciji sa sirom, pršutom, šunkom, ili možda medom i domaćim džemom?

Volite da popijete šoljicu tople kafe ili čaja kad se probudite?

Saznajte sami. :)

Rezervišite smeštaj

Aranžmani smeštaja Rafting Tara | Tri vodenice

Lokacija